Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve workshop: Bellenblaas ART

28 juli 2022 @ 13:00 - 17:00

euro 40

Maak je eigen bellenblaas kunstwerk

Wil jij je eigen creatieve kunst maken en wil je verschillende technieken uitproberen? Doe dan mee met deze workshop. Je leert wat er gebeurt wanneer bellen uit elkaar spatten op je schilderij. Kies je voor grote bellen of voor kleintjes, of gebruik je liever een andere techniek? Alles kan.

 

We starten de workshop met een kennismakingsspel zodat alle kinderen elkaar leren kennen. Vervolgens start de workshop. Heeft uw kind de workshop al gevolgd? Er is altijd de mogelijkheid om iets anders te maken of te doen.

 

Door de kleine groepen krijgen de kinderen veel persoonlijke aandacht en is er oprechte interesse. Tijdens de creatieve workshops is er ruimte voor het emotionele welbevinden van het kind. Dit doen we door (rol) spellen en buitenspel te integreren tijdens de workshop. Emoties komen aanbod. Hoe ben je gelukkig, wat heb je nodig en wat doe je op momenten als het niet gaat zoals jij dat wil? Hoe ga je om met prestatiedruk en groepsdruk? Gestuurd op het eigen oplossingsvermogen van het kind waardoor het weer in zijn eigen kracht komt te staan. Dit is een onderdeel van de creatieve workshop.

Er is een maximum van 12 deelnemers. Uw reservering is pas definitief wanneer u een email van ons hebt ontvangen met de bevestiging.

 

Geselecteerde waarde: 5
U kunt contant op de locatie, of de dag voor de workshop de kosten overmaken op IBAN: BE62 9672 5424 6561 Naam: Stichting Kunst van Leren. Geef bij de omschrijving de datum van de workshop en naam van het kind.

Gegevens

Datum:
28 juli 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
euro 40

Organisator

Stichting Kunst van Leren
E-mail:
kunstvanleren@gmail.com

Locatie

Stichting Kunst van Leren
Cannabichstraat 96
Tilburg, Noord-Brabant 5011VD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0633037533
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Geef een reactie