Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve workshop: Knutsel je eigen onderwaterwereld

1 augustus 2022 @ 09:00 - 12:00

euro 30

Wil jij je eigen onderwaterwereld maken? Wil je zeemeerminnen of vissen maken met eierdoosjes? Of wil je je eigen aquarium maken met beweegbare vissen?  Verdiep je in de onderwaterwereld en wat daar leeft en breng het op papier tot leven.

We starten de workshop met een kennismakingsspel zodat alle kinderen elkaar leren kennen. Vervolgens start de workshop. Heeft uw kind de workshop al gevolgd of wil het liever een andere activiteit doen? In overleg is het altijd mogelijk om wat anders te maken of te doen.

Door de kleine groepen krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht en is er oprechte interesse in jouw kind. Tijdens de creatieve workshops is er ruimte voor het emotionele welbevinden van uw kind, hoe gaat het? Wat gaat goed en wat gaat minder? Wat zou jouw kind graag anders willen en wat heb je daarvoor nodig? Hoe ga je om met prestatiedruk en groepsdruk? Gestuurd op het eigen oplossingsvermogen van het kind waardoor het weer in zijn eigen kracht komt te staan.

 

Er is een maximum van 12 deelnemers. Uw reservering is pas definitief wanneer u een email van ons hebt ontvangen met de bevestiging.

Gegevens

Datum:
1 augustus 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
euro 30

Organisator

Stichting Kunst van Leren
E-mail:
kunstvanleren@gmail.com

Locatie

Stichting Kunst van Leren
Cannabichstraat 96
Tilburg, Noord-Brabant 5011VD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0633037533
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Geef een reactie