Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve Workshop stenen met een boodschap

29 juli 2022 @ 09:00 - 12:00

euro 30

Tijdens deze workshop ga je een aantal stenen beschilderen. Je kunt leuke afbeeldingen schilderen of afhankelijk van de vorm van de steen, een figuur schilderen. Een combinatie van een afbeelding met een tekst kan natuurlijk ook. Ook mag je een steen schilderen met een mooie boodschap, om hem vervolgens op een openbare plaats achter te laten, zodat iemand anders jouw steen kan vinden en mee mag nemen. Welke magische boodschap of tekening wil jij deze persoon meegeven? Tijdens een buitenspeurtocht heb je alle tijd om de steen ergens achter te laten.

 

 

We starten de workshop met een kennismakingsspel zodat alle kinderen elkaar leren kennen. Vervolgens start de workshop. Heeft uw kind de workshop al gevolgd of wil het liever een andere activiteit doen? In overleg is het altijd mogelijk om wat anders te maken of te doen.

Door de kleine groepen krijgt jouw kind veel persoonlijke aandacht en is er oprechte interesse in jouw kind. Tijdens de creatieve workshops is er ruimte voor het emotionele welbevinden van uw kind, hoe gaat het? Wat gaat goed en wat gaat minder? Wat zou jouw kind graag anders willen en wat heb je daarvoor nodig? Hoe ga je om met prestatiedruk en groepsdruk? Gestuurd op het eigen oplossingsvermogen van het kind waardoor het weer in zijn eigen kracht komt te staan.

Er is een maximum van 12 deelnemers. Uw booking is pas definitief wanneer u een email van ons hebt ontvangen met de bevestiging.

Geselecteerde waarde: 5
U kunt contant op de locatie, of de dag voor de workshop de kosten overmaken op IBAN: BE62 9672 5424 6561 Naam: Stichting Kunst van Leren. Geef bij de omschrijving de datum van de workshop en naam van het kind.

Gegevens

Datum:
29 juli 2022
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
euro 30

Organisator

Stichting Kunst van Leren
E-mail:
kunstvanleren@gmail.com

Locatie

Stichting Kunst van Leren
Cannabichstraat 96
Tilburg, Noord-Brabant 5011VD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0633037533
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Geef een reactie